TUR
KAYÜ Anasayfa
Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programı ‘Havaalanı Yönetimi’ Dersi Kapsamında Kayseri DHMİ Havaalanı Müdürü Fatih TÜRKOĞLU’nun Ziyareti

Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği programı ‘Havaalanı Yönetimi’ dersi kapsamında Kayseri DHMİ Havalimanı Müdürü Sayın Fatih Türkoğlu okulumuza ziyarette bulundu. Havaalanı Yönetimi dersinde yirmi yıllık havaalanı tecrübelerini öğrencilerle paylaşan TÜRKOĞLU, havaalanlarının organizasyon yapısını anlattı, öğrencilere kariyerleri hakkında bilgiler verdi. Ders sonrası Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yasemin HARMANCı, ve okulumuzun öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Seda ÇOLAK, Öğr. Gör. Elif ÜZEL ve Öğr. Gör. Dr. Merve ÜNLÜ ASLAN ile Kayseri Erkilet Havalimanı ve geleceği hakkında sohbette bulundu. Aynı zamanda okulumuzun Birim Danışma Kurulu üyesi olan Fatih Türkoğlu’na teşekkür ederiz.

08 Nisan 2022 Cuma