TUR
KAYÜ Anasayfa
2021 YKS Yerleştirme Sonuçlarına Göre Üniversitemize Kayıt Olma Hakkı Kazanan Öğrencilerimizin Dikkatine

Duyuru Metni İçin Tıklayınız

Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programına Yeni Kayıt Yapacak Öğrencilerimize Önemle Duyurulur:

Duyuru metninde yer alan Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programı yeni kayıt bilgilerine ek olarak;

1. Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak,

2. Mesleğini icra etmesine engel oluşturacak bir sağlık sorunu bulunmadığına dair tam teşekküllü bir hastaneden son 6 ay içinde almış olmak şartıyla heyet raporu almak (işitme kaybı/eksikliği, psikiyatri vb).

Kayıt yapacak öğrencilerin yukarıda belirtilen her iki belgenin de taranmış halini sbmyo@kayseri.edu.tr adresine 04 Eylül-10 Eylül 2021 tarihleri arasında mail olarak göndermeleri gerekmektedir.

02 Eylül 2021 Perşembe